AGROPOšTA ALS RELATIEGESCHENK

Met Agropošta siroop kun je iets unieks aanbieden aan je collega’s of relaties. Onze sachets zijn ideaal om te versturen als brievenbus cadeau. Stuur een pakketje rechtstreeks uit de natuur…

Al onze siropen worden met de hand gemaakt volgens een traditioneel Kroatisch familierecept en dat proef je. Het fruit en de planten die we gebruiken worden met de hand geplukt en vervolgens ambachtelijk verwerkt, waardoor de pure smaak overblijft.

ONS ASSORTIMENT

Alle producten zijn te bestellen in de volgende smaken: aardbei, framboos, citroen, vlierbloesem, salie, lavendel en munt.

Meer informatie of staffel prijzen ontvangen? Stuur een mailtje naar karin@agroposta.com

Fles siroop

Onze Agropošta 500 ml glazen fles is gevuld met pure siroop en kan dus naar eigen smaak worden aangelengd met water. Uiteraard ook ideaal voor de thuis cocktailshaker om de heerlijkste cocktails of mocktails mee te maken.

250 ml glazen flesje met ready to drink biologische citroenlimonade

Pre-mix flesje

Agropošta 250 ml glazen flesje. De koolzuurvrije limonade is ready to drink en kan dus zo worden uitgeserveerd. Het etiket heeft een luxe uitstraling en voelt aan als stof.

Sachet van recyclable plastic gevuld met Agropošta biologische citroensiroop

Sachets

Onze single serve sachets zijn uitermate geschikt om te verwerken in een brievenbus cadeau. Hierbij is het ook mogelijk een leuk receptenkaartje toe te voegen met een alcoholische of non- alcoholische cocktail.

giftbox gevuld met 5 Agropošta biologische siropen

Giftbox

Wie wil er nou geen post uit de natuur ontvangen? Onze giftbox bevat 5 smaken single serve sachets. Maak zelf thuis een heerlijk glas limo of een cocktail of mocktail. Deze box is vanaf 2500 stuks te personaliseren.

Nieuw: Agropošta bio ice popsicles

De Ice popsicles zijn los verkrijgbaar of in een omdoosje van 8 stuks.

Het doosje bevat 8 x 50 ml vrieslollies gemaakt van onze ready to drink limonade in de smaken aardbei, framboos, citroen en vlierbloesem. De doosjes zijn verpakt per 20 in een omdoos.

De biologische 50 ml vrieslollies zijn ook los te bestellen in de smaken aardbei, framboos, citroen en vlierbloesem. Ze zijn verpakt per 50 stuks in een omdoos.

Product informatie

Alle gedetailleerde informatie over onze producten is te vinden in de database van PS in foodservice.