Hugo Mocktail met Agropošta vlierbloesemsiroop

Deze Hugo Mocktail is de alcoholvrije variant van de bekende Hugo, die oorspronkelijk uit Zuid-Tirol komt. Hét ingrediënt wat de Hugo zo uniek en populair maakt is vlierbloesemsiroop. Vlierbloesem wordt al heel lang gebruikt als medicijn, maar het is ook gewoon enorm lekker verfrissend en het geeft de Hugo mocktail z’n karakteristieke smaak.

Wij plukken de vlierbloesem die we in onze siroop gebruiken met de hand. Zo kunnen we echt alleen de grootste en mooiste bloesemschermen selecteren. We plukken de planten nét voordat de bloesem volop in bloei staat, op het zonnigste moment van de dag. Op dat moment geeft de plant de meeste smaak af en dat proef je terug in jouw Hugo mocktail!

Ingrediënten

  • 15 ml Agropošta biologische vlierbloesemsiroop
  • 45 ml Bruiswater
  • Sap van halve limoen
  • 2 takjes munt
  • Halve limoen

Bereiding

Voor een Hugo gebruik je een groot wijnglas. Knijp hier het sap van een halve limoen in uit. De andere partjes van de limoen doe je ook in het glas. Vul het glas tot net onder de rand met crushed ijs en voeg 4 of 5 blaadjes munt toe. Vul daarna het glas met bruiswater en garneer je Hugo mocktail met een schijfje limoen en een takje munt. Cheers!

Producten

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.