Attentie cocktail lovers, Amsterdam Cocktail Week komt eraan!

Van maandag 5 tot en met zondag 11 maart 2018 gaan de beste bars van Amsterdam de kunst van het cocktail maken delen, met zowel alcoholische als non-alcoholische recepten.

Wist jij dat onze 500 ml flessen limonadesiropen naast een glaasje Agropošta limonade, ook uitermate geschikt zijn voor het maken een (alcoholvrije) cocktail?

We hebben zes smaken: framboos, citroen, vlierbloesem, salie, lavendel en munt. Hier kan jij dus zeker weten je creativiteit op los laten! De siropen zijn handgemaakt, glutenvrij, bevatten geen geur-, kleur of smaakstoffen en zijn laag in suiker. Perfect toch?

SNEAK PEEK: Tijdens Amsterdam Cocktail Week hebben we een verrassing voor jullie.. Houd onze Facebookpagina in de gaten om niks te missen!

Liefs,

Agropošta

Fram­bo­zen­tri­f­le met Agropošta Framboos

Deze frambozentrifle is perfect als dessert.

Wat heb je nodig voor 4 personen?

Hoe ga je deze heerlijke trifle bereiden? Nou simple.

Stap 1: Je snijdt de eierkoeken in kleine stukjes. Schenk de Agropošta frambozensiroop over de stukjes eierkoek. Met een garde of mixer klop je de slagroom stijf.  En je bedekt de bodem van de schaal met de helft van de eierkoek

Stap2: Vervolgens ga je laagjes maken. Schep de vanillekwark, 1/4 van de frambozen en de helft van de slagroom erop. Schep opnieuw 1/4 frambozen, de rest van de eierkoek en kwark erover. Dit afdekken met een laag van 1/4 van de frambozen en slagroom.

Stap 3: Je eindigt met de rest van de frambozen. Zet de trifle een uurtje in de koelkast, zodat de smaken goed kunnen mengen. Feeling festive? Garneer de taart met munt…et voilá.

Het originele recept van deze trifle vind je op ah.nl. 

De perfecte cocktail voor de feestdagen! 

Verras je gasten tijdens het kerstdiner met de perfecte cocktail voor de feestdagen.

Samen met The Fabulous Shaker Boys presenteert Agropošta de Buzzing Anchor Cocktail. 

Wat heb je nodig voor één Buzzing Anchor Cocktail?

  • 60 ML Monkey47 Gin
  • 30ML Agropošta Lavendel
  • 20ML Citroensap
  • 2 scheutes Bitter Basterds Bitters
  • Slokje  Soda water – maar alleen als je dat lekker vindt.
  • Cocktail Shaker
  • Je favoriete cocktailglas
  • Lavendel of munt om te garneren.

Mix de Monkey47 Gin samen met de Agropošta lavendel, het citroensap en de druppels Bitter Basterds in je shaker. Shake it like a polaroid picture…et voilá. Serveer de perfecte cocktail in je lievelingsglas en garneer met lavendel of munt.

Happy holidays van Agropošta

Agropošta Hugo Mocktail met vlierbloesemsiroop

It’s time to party! Of dat nou met de feestdagen is of op een doodgewone “dolle” dinsdag, af en toe wil je ook wel iets non-alcoholisch. En dat kan…. Met onze vlierbloesemsiroop maak je een heerlijke feestelijke Hugo mocktail, zonder alcohol dus.

Vlierbloesem werd vroeger door de Romeinen al gebruikt als smaakmaker voor eten en drinken. En zij wisten ook wel wat een feestje was… Onze vlierbloesemsiroop wordt gemaakt van de bloesems die we in de bossen van Kroatie, met hulp van de lokale bevolking, plukken. Het luistert heel nauw en alleen de allerbeste blaadjes worden gebruikt in onze siroop. Takjes of andere onderdelen van de plant mogen niet in de siroop terecht komen. Op die manier proef je echt alleen de frisse smaak van de vlierbloesems. Ook ideaal voo reen heerlijke mocktail.

Wat heb je nodig?

Vlierbloesem siroop 15 ml

Bruiswater 45 ml
Limoen (sap van een halve limoen)
2 takjes munt
crushed ijs

Gebruik een groot wijnglas.

Knijp hier het sap van een halve limoen uit in het glas. De andere partjes van de limoen doe je ook in het glas. Dan vul je het glas tot net onder de rand met crushed ijs. Voeg 4 a 5 blaadjes munt toe en vul het glas met bruiswater. Garneren met een schijfje limoen en een takje munt.

Garneren met een schijfje limoen en/of een takje munt. Et Voila!

Stuur ons een bericht
The Benelux

KG Company/Agroposta
Postbus 53205,
1007 RE Amsterdam
lavendel@agroposta.com
+31 (0)20 - 612 60 70
United Kingdom

R2 Foods Ltd
58 Chetwynd Road,
Suite 1, London NW5 1 DJ
sage@agroposta.com
+44 7474 - 14 12 84
Croatia

Samoniklo Bilje ltd
Antuna Stipančića 16
10000 Zagreb
kadulja@agroposta.com
+385 91 - 163 60 91
United States

Product Launchers
75 South Broadway,
4th Floor, White Plains,
NY 10601
usa@agroposta.com
+1 914 523 1976
©2018 Agroposta
Algemene voorwaarden