Bezorging en levertijd in Nederland

Bestellingen van producten die voorradig zijn, worden normaal gesproken binnen 3 werkdagen via de pakketpost verstuurd. Wij maken gebruik van de pakketdienst van PostNL, die in de meeste gevallen het pakket de volgende werkdag al aflevert, al kunnen zij dit niet garanderen. Dit betekent dat het in totaal 3 tot 5 werkdagen duurt voordat de bestelling wordt bezorgd zodra een bestelling is geplaatst.

De aflevertijden van PostNL zijn van maandag t/m zaterdag, in principe voor 18:00 uur. Op drukke dagen kan het zijn dat het pakket later op de avond tot 21.00 uur wordt bezorgd.

Als er niemand aanwezig is wanneer het pakket wordt bezorgd ontvangt u een email van Post NL. Eventueel wordt het afgegeven bij de buren. Er wordt geen briefje meer in de bus gedaan. Normaal gesproken wordt het pakket dan de volgende werkdag nogmaals aangeboden op hetzelfde adres. Is er dan weer niemand aanwezig, wordt het pakket op het dichtstbijzijnde postkantoor afgegeven. Er wordt dan een mail gestuurd met de melding dat de bestelling daar binnen drie weken afgehaald kan worden.

Zodra jouw bestelling is verzonden krijg je hiervan een bevestiging per email, waarin ook een Track & Trace link is te vinden waarmee je kunt zien waar de bestelling zich bevindt.

Wij leveren aan de volgende landen met de volgende bijbehorende verzendkosten:

Nederland € 5,50
Belgie € 9,50
Duitsland 8,50
Frankrijk € 12,50
Verenigd Koninkrijk € 10,50

Leveringen binnen Nederland zijn zonder verzendkosten voor bestellingen vanaf €50,-.

Levertijden buiten Nederland kunnen tot 4 werkdagen in beslag nemen vanaf verzending. Verzending vanuit ons gebeurt binnen 3 werkdagen.

Retouren

Voor terugname vragen wij u contact met ons op te nemen via lavendel@agroposta.com. We kunnen dan alles voor u uitzoeken en nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. De producten dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in de oorspronkelijke verpakking voor transport te worden aangeboden. Er geldt het wettelijke herroepingsrecht. Lees hier meer over onder het kopje “herroepingsrecht”.